SVR Camping Zijm op het mooie Texel

Sinds 2010 zijn we uit gebreid met de camping naar 15 plaatsen. Voor de uitbreiding naar 15 plaatsen hebben we ons sanitair uitgebreid naar 4 wc's, 3 ruime douches zonder muntautomaat en 2 urinuars. In 2 van de 3 douches bevinden zich een wastafel met warm en koud water en daarboven een spiegel. Tevens is er mogelijkheid tot afwassen en het gebruik van de wasmachine. Op de camping is het mogelijk om uw hond mee te nemen, wel aangelijnd natuurlijk. 
 
Ook campers zijn welkom op onze camping. Voor kinderen zijn verschillende speeltoestellen, zandbak, trampoline en 2 mammoetskelters aanwezig. We zijn een gezinscamping en dat wil zeggen, in schoolvakanties hebben gezinnen met kinderen voorrang, buiten die tijden is iedereen welkom.
 
We streven ernaar om een groene camping te zijn en met uw medewerking in het gescheiden vuil aanleveren lukt dat. Warm water bij de toiletten wordt opgewarmd door de koeling van de melk en electriciteit komt voor een deel via warmte collectoren.
 
Het is bij ons ook mogelijk om een caravan met ruime voortent, voorzien van houten vlonder en tuinmeubilair te huren. De caravans zijn volledig ingericht en voorzien van dekbedden en kussens. Het is ook mogelijk om een weekend en midweek te huren. Voor de allerkleinsten kunt u bij ons ook terecht voor een kinderstoel, campingbedje en kinderbox. Voor de camping houden wij ons aan de S.V.R. richtlijnen. Wilt u meer weten over de S.V.R. dan kijkt u even op www.svr.nl. We hopen dat onze bezoekers zich daar ook aan houden. Het is wel de bedoeling dat u als kampeerder ook lid bent of wordt van deze stichting.
 
Alle dagen is het mogelijk verse broodjes te bestellen, ze liggen dan de volgende morgen vanaf 7:45 uur voor u klaar. Bovendien worden er woensdagmiddag in de schoolvakanties pannenkoeken gebakken voor de kinderen.
 
In de zomermaanden zijn er heel veel markten en braderiëen, ook heeft Texel u veel te bieden op het gebied van musea en andere bezienswaardigheden, zoals de natuurgebieden de slufter of de geul waar u de lepelaarkolonie kunt zien vanaf een uitkijkpost, rozentuin, garnalen-of robbetochten, kartingbaan, of b.v. een rondvlucht boven Texel.