Activiteiten

op woensdag pannenkoeken eten

 
Zo Texels fiets- en wandelroutes
Ontdek het Texel van de Texelaars! (Alternatieve kop: Ontdek het andere Texel.)
Op Texel zijn tientallen fiets- en wandelpaden. De meeste zijn keurig bewegwijzerd en vind je terug in folders bij de VVV of Staatsbosbeheer. Zo Texels neemt je mee naar het andere Texel: het Texel van de Texelaars. Onze leden hebben zelf fiets- en wandelroutes ontwikkeld in de buurt van hun accommodatie. Deze routes zijn uniek en geven je een andere kijk op de omgeving. Ze voeren je langs interessante bezienswaardigheden, wijzen je op bijzondere objecten en plekjes en leren je meer over de geschiedenis van ons eiland. Leuke wetenswaardigheden van Texelaars die geboren en getogen zijn op het eiland. De lengte van de diverse routes verschilt en soms zijn wandelingen te koppelen.
De routebeschrijvingen en -kaartjes zijn gratis beschikbaar voor gasten van Zo Texels. Vraag er gerust naar bij uw gastheer.
 
Helaas geen Zo Texels dagen meer.
Elke maandagmorgen weekmarkt in Den Burg Elke maandagmiddag rommelmarkt in Den Hoorn IN JULI EN AUGUSTUS. maandagmiddag De Krim Dinsdagmiddag De koog Woensdag Folkore markt Den Burg Donderdag De Cocksdorp en Den Hoorn. laatste donderdag van juli Landbouwdag in Den Hoorn eerste zondag augustus Nostalgische Boerendag Westerweg 88 Den Hoorn Vrijdagmorgen op de haven van Oudeschild. andere dingen die uw vakantie invulling kunnen geven; Circus in De Koog ,huifkartochten met de JanPlezier, garnalen vissen ,zeehonden spotten , tochten naar de Razende Bol met verschillende boten ,sportvissen met de Rival,dagtochten naar Vlieland, strandjutten,vele mooie fietsroutes. En bezoek eens een van de musea's zoals de Waalstee, Het walvisserhuisje ,de oudheidskamer .