Activiteiten - Camping Texel - Boerencamping Texel - Camping Zijm

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten

op woensdag pannenkoeken eten

Zo Texels fiets- en wandelroutes
Ontdek het Texel van de Texelaars! (Alternatieve kop: Ontdek het andere Texel.)
Op Texel zijn tientallen fiets- en wandelpaden. De meeste zijn keurig bewegwijzerd en vind je terug in folders bij de VVV of Staatsbosbeheer. Zo Texels neemt je mee naar het andere Texel: het Texel van de Texelaars. Onze leden hebben zelf fiets- en wandelroutes ontwikkeld in de buurt van hun accommodatie. Deze routes zijn uniek en geven je een andere kijk op de omgeving. Ze voeren je langs interessante bezienswaardigheden, wijzen je op bijzondere objecten en plekjes en leren je meer over de geschiedenis van ons eiland. Leuke wetenswaardigheden van Texelaars die geboren en getogen zijn op het eiland. De lengte van de diverse routes verschilt en soms zijn wandelingen te koppelen.
De routebeschrijvingen en -kaartjes zijn gratis beschikbaar voor gasten van Zo Texels. Vraag er gerust naar bij uw gastheer.

Dat wil je niet missen, de Zo Texels Dag!
Vaste gasten weten het al: de Zo Texels-accommodaties zijn anders! Bijzondere vakantieverblijven van eigenzinnige authentieke Texelaars die bijdragen aan een onvergetelijke vakantie op Texel. Alle gasten die in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 juni verblijven bij Zo Texels worden uitgenodigd voor de derde editie van de Zo Texels Dag, een kleinschalig evenement speciaal in de geest van Zo Texels. Dat betekent geen standaarduitje, maar een bijzondere dag vol verrassingen op locaties die alleen Texelaars kennen. Wil jij erbij zijn? Boek dan nu je verblijf bij Zo Texels!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu